Monday, January 28, 2013

Super Heroes Challenge: Flash
I love this scene from The Big Bang Theory.
He is not Sheldon he is Flash and he'll be right back before that banana hits the ground :)

So this post is for Flash, as you remember in previous posts I made:
Batman nails, Superman Nails and Wonder Woman nails.

I wanted to make simple nail design,
 so I decided for red french manicure and on one nail on each hand I made it Flash sign.
 And here are my Flash nails:

I hope that you like it.
Paint your nails
and
Stay Stylish
xxx
Friday, January 25, 2013

Направи сам/а- Држач за обеткиЗаедно со сестра ми поседуваме доста голема колекција на обетки, а верувам и секоја девојка :)
Па имавме проблем за тоа каде да ги чуваме, да се прегледни и секогаш на дофат.
Често се случуваше да изгубиме некоја обетка :)
Пред некое време листајќи низ слики на интернет видов доста добра идеја за тоа како да ги чуваме обетките и решив да ја направам.

Па доколку ви се допаѓа како изгледа и сакате да си направите свој држач за обетки ќе ви биде потрабно следново:

1. старо ренде
2. бои (јас одбрав портокалова и жолта)
3. слободно време :)

Се што треба да го обоите рендето, да почекате добро да се исуши
и да си ги наредите вашите обетки.
:) Премногу лесно, нели?Па што чекате организирајте си го својот накит
и
Stay Stylish
xxxThursday, January 24, 2013

Super Heroes Challenge: Wonder Woman nails
In previous  posts I made it Superman nails and Batman nails
And today's post is for the one and only 
Wonder woman.
I must say she is my favorite super hero
 :)
... And Remember all women  are Wonder Women

Paint your nails and
Stay Stylish
xxxFriday, January 18, 2013

Electrocardiogram (ECG or EKG) Nails

Another post with my friend Bibe, remember once I made her nails with  British flag.
This time I made her nails unusual and very cool, I love it (gonna make mine to)

So we used: 
white and red nail polish
and very thin brush.

And here is the result.Paint your Nails 
And
Stay Stylish

xxx
Saturday, January 12, 2013

Направи сама- Од старо --->> Ново

Не знам дали се сеќавате на синџирчињата кои ги носевме како колан околу фармерки, пред скоро 10 години беа во "мода".Дури и се сеќавам дека некои фармерки се купуваа со такво синџирче.
Имаше секакви, во секакви форми, со различни додатоци.
Пред некој ден мешајќи низ старите работи ги најдов и си реков дека можам да ги преправам некако за да си ги носам.Па најпрво ги разделив на посебни делови, искомбинирав кое со кое одговара и на крај ги споив и добив прекрасно ланче.


Се надевам ви се допаѓа?
Доколку имате некои стари синџирчиња, не ги фрлајте,
употребете ги, направете нешто ново.
До следниот пост.

Stay Stylish

xxx

Tuesday, January 8, 2013

Super Heroes Challenge: Superman nails


So let's continue whit the CHALLENGE
on today's menu are my Superman nails,
 they don't have a super power but they are awesome. :)
Last year I made this nail design and here is picture:This time I decided to make different nail design but the theme is same.
And here is what I got:
I hope that you like this Super nail design.
till next post
paint your nails and Stay Stylish

xxxFriday, January 4, 2013

Super Heroes Challenge- Batman Nails
Do you have favorite Superhero?
I have a few, i can't decide which superhero is my favorite. :)
So I Challenge myself to make 5 different superheroes nail designs.
And first on the list is Batman.
Did you watch last Batman movie - The dark knight rises... great movie  :) 
If you like superheroes movies you should watch it.

And here is my Batman nails
I hope that you like it.
Be a superhero, paint your nails
and Stay Stylish

xxx


Wednesday, January 2, 2013

New Year Manicure

Happy new Year!!!

Here is my new year manicure,
I paint my nails pink, black (matte) and silver glitter.
It fitted wit my outfit that I wore on the celebration of New Year's Eve.
Have a great year..
Paint your Nails and Stay Stylish

xxx